Konjac tjestenina (shirataki noodles) s lososom
SASTOJCI:
- 100 g konjac tjestenina (shirataki noodles) - kupila sam u tvornici zdrave hrane
- 100 g šampinjona
- 100 g špinata
- glavica luka
- losos - koristila sam jedan komad iz ledo pakiranja
- začini po želji - bez soli
POSTUPAK:
- glavicu luka očistite i sitno nasjeckajte
- neprijanjajuću tavu zagrijte i dodajte luk te ga lagano pržite, zatim narežite šampinjone te dodajte luku
- ne želimo da se luk i šampinjoni prže, pa dodajte malo vode da se dinsta
- konjac tjesteninu isperite dva,tri puta sa čistom vodom i ostavite sa strane
- zagrijte gril tavu i ispecite ga sa svih strana (prije pečenja začinite)
- kad luk i šampinjoni omekšaju dodajte špinat i konjac tjesteninu
- dinstajte još par minuta (3,4 min) i poslužite
Dobar tek!
Comments
Post a Comment