Konjac tjestenina (shirataki noodles) s lososom

SASTOJCI:
  • 100 g konjac tjestenina (shirataki noodles) - kupila sam u tvornici zdrave hrane
  • 100 g šampinjona 
  • 100 g špinata
  • glavica luka
  • losos - koristila sam jedan komad iz ledo pakiranja
  • začini po želji - bez soli
POSTUPAK:
  • glavicu luka očistite i sitno nasjeckajte
  • neprijanjajuću tavu zagrijte i dodajte luk te ga lagano pržite, zatim narežite šampinjone te dodajte luku
  • ne želimo da se luk i šampinjoni prže, pa dodajte malo vode da se dinsta
  • konjac tjesteninu isperite dva,tri puta sa čistom vodom i ostavite sa strane
  • zagrijte gril tavu i ispecite ga sa svih strana (prije pečenja začinite)
  • kad luk i šampinjoni omekšaju dodajte špinat i konjac tjesteninu
  • dinstajte još par minuta (3,4 min) i poslužite
Dobar tek!




Comments

Popular Posts